Verfenso.nl 

Autentico paint bestellen


Autentico Paint is in korte tijd uitgegroeid tot marktleider van Engeland, hét “chalk paint” land bij uitstek. Autentico Paint is zeer eenvoudig in gebruik, heeft een uitstekende dekkracht en is beschikbaar in meer dan 150 prachtige kleuren. Door de uitgekiende formules, waarin zeer veel krijt is verwerkt, het uitgebalanceerde kleurenpalet en het feit dat de meeste producten volkomen veilig zijn voor gebruik op kinderkamers en meubelen werd Autentico Paint al snel bijzonder populair.


Autentico Paint vormt geen vervelende klonten onderin het blik en je hoeft ook niet zelf kleuren te mengen. Kortom, of je nu van start wilt gaan met een creatief idee of je hele huis wilt schilderen, Autentico heeft voor elk project een perfecte verf. Alle kleuren in de 2,5 en 5 liter worden speciaal gemengd, deze kunnen daarom ook niet retour gestuurd worden.

Autentico Vintage

Autentico Vintage krijtverf is Autentico’s veelgeprezen krijtverf voor decoratief gebruik. Door de poreuze en zachte structuur is Autentico Vintage bijzonder geschikt voor decoratieve technieken, zoals doorschuren, craqueleren en sjabloneren. Maar ook in combinatie met Autnetico’s Soft Wax kan je prachtige resultaten verkrijgen.

Meestal zijn twee lagen voldoende om een prachtig geschilderd resultaat te verkrijgen. Door de poreuze krijtverf van Autentico Vintage te beschermen met Autentico Soft wax, wordt de kleurdiepte en kleurnuance versterkt. Wil je een shabby chic resultaat ? Geen probleem, Autentico Vintage is speciaal daarvoor gemaakt.

Autentico Versante

Autentico Versante mat is een revolutionaire krijtverf voor buiten en binnen gebruik. Door de waterafstotende eigenschappen en een ingebouwd UV filter, is Autentico Versante uitermate geschikt voor het schilderen van binnen- en buitenmeubilair, maar ook voor wanden in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Zorg dat het oppervlak schoon, droog en geschikt is voor verfwerk. Veel meer voorbereiding is niet nodig. Je zult merken dat Autentico Versante heel fijn in gebruik is. Door de uitstekende dekking zijn twee lagen in de meeste gevallen voldoende. Autentico Versante hoeft niet extra beschermd te worden. Dus geen was of vernis nodig !

Autentico Velvet

Autentico Velvet is Autentico’s hoogwaardige muurverf. Je brengt de verf eenvoudig aan met een verfroller of een kwast. Zorg dat de muur schoon en droog is. Meer voorbereiding is niet nodig.

Autentico Velvet is nagenoeg reukloos en spat niet. De verf droogt snel, je kunt na een half uur de tweede laag aanbrengen om daarna te kunnen genieten van een prachtig egaal en mat resultaat. Nadat je je muren hebt geschilderd met Autentico Velvet, kan de muur blijven ademen.

Autentico Venice

Autentico Venice is een zuivere kalkverf die kan worden gebruikt om uw muur te veranderen in een kunstwerk of meubels mee te schilderen met een prachtig resultaat. U kunt bijna alle kleuren van Autentico Vintage gebruiken.

Autentico Venice Kalkverf kan op bestaande ondergronden zoals ongeverfd gips, steen en beton worden aangebracht zonder de noodzaak om grondverf aan te brengen.

Als u twijfel kunt u eerst grondverf aanbrengen. Autentico Vintage wit is ideaal als grondlaag.

Autentico Grandiose Hard wax oil

Autentico Grandiose hard wax oil is geschikt om onbehandeld hout van een kleur te voorzien.                                                          De houtnerf blijft hierdoor zichtbaar. De Autentico Grandiose hard wax oil brengt u met een doek of kwast aan.Hoe meer lagen Autentico Gransiose hard wax oil hoe dieper de kleur wordt.

De Autentico Grandiose hard wax oil is kras en waterbestendig dus ook zeer geschikt voor vloeren.

Met de Autentico Grandiose hard wax oil kunt u ook tafelbladen voorzien van een mooie kleur white wash of grey wash.

 

 

Abbondanza Sjabloneerkwast 10mm/08

Abbondanza Sjabloneerkwast 10mm/08 

Mooie sjabloneerkwast geschikt voor kleine en grote projecten.
€ 3,95
Abbondanza Spalter kwast 50mm

Abbondanza Spalter kwast 50mm 

Ideaal voor krijtverf gebruik
€ 6,25
Abbondanza Spalter kwast 60mm

Abbondanza Spalter kwast 60mm 

Ideaal voor krijtverf gebruik
€ 7,95
Share |